CIRKUS U SRBIJI: Prevoditelj prasnuo u smijeh za vrijeme Vučićevog govora, on odmah reagirao... (VIDEO)

Snimka smijeha prevoditelja odmah se pojavila na društvenim mrežama i postala viralna.

  • Šareni svijet

  • 23. Sep. 2022  

  • 4

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić bio je jedan od govornika na Općoj skupštini Ujedinjenih naroda. Govor je bio na engleskom jeziku, a Vučić ga je završio rekavši "Živjela Srbija" nako čega je simultani prevoditelj prasnuo u smijeh.

Snimka smijeha prevoditelja odmah se pojavila na društvenim mrežama i postala viralna.

Na smijeh prevoditelja ubrzo je reagirao i Vučić

- Cijeli svijet je vikao ‘Slava Ukrajini‘, ali ‘Živjela Srbija‘ je nekome sramotno... Podsmjehivali su se neki (politički) protivnici, oni se stide što su iz Srbije, a ja se ne stidim. Predsjednik Zelenski može reći "Slava Ukrajini", ne vidim problem u tome da kažem "Živjela Srbija" - kazao je Vučić.

- Svojim govorom sam strastveno i argumentirano branio poziciju svoje zemlje. Svima smo pokazali da nismo šaka zobi koju može svako pozobati - rekao je srbijanski predsjednik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...