DODIKOVA BAHATOST I PONIŽAVANJE GRAĐANA UGLJEVIKA: Djeci dijelio po 50 maraka... (VIDEO)

Podjela para javno u predizborno vrijeme nije ništa drugo nego zloupotreba djece, preko kojih režim pokušava da se dodvori starijim i dobije koji glas više.

  • Politika

  • 24. Sep. 2022  24. Sep. 2022

  • 6

Milorad Dodik ovih dana izigrava "dobrotvora", pa dijeli iz džepa euriće "sirotinji raji".

To je učinio i danas u Ugljeviku, gdje je, kako se vidi na snimku, imao spreman “smotuljak” novčanica po 50 KM, koje je dijelio djeci, piše BN televizija.

alt

Tom njegovom gestu, a šta bi drugo ona radila, smješila se i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, koja je htjela da bude duhovita, pa je dobacivala “tražili smo i mi (pare), ali nama ne da”.

U svakoj normalnoj zemlji ovo bi bilo kažnjivo, jer se radi o ponižavanju onih koji teško dolaze do novca. Treba li podsjetiti da je ovo još jedan bezobrazan i bahat postupak Milorada Dodika i onih oko njega koji na to gledaju s odobravanjem.

Ali, šta drugo očekivati od jednog ponavljača, koji nije mogao redovno da završi zanat, nego je ponavljao razred.

alt

Ovo je još jedan dokaz kako je režim u Republici Srpskoj potisnuo u zaborav sve moralne vrijednosti i pokazao da su na cijeni samo “sirotinja raja”, podobni i poslušni”, piše rtvbn.com.

Podjela para javno u predizborno vrijeme nije ništa drugo nego zloupotreba djece, preko kojih režim pokušava da se dodvori starijim i dobije koji glas više.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...