STRAVIČNA NESREĆA KOD MOSTARA: "Tri osobe koje su poginule su članovi jedne porodice koja je bila 'Renault Scenicu'. Četvrta osoba koja je poginula bila je u BMW-u X5"

U nesreći su učestvovala četiri automobila - "Renault Scenic", BMW, BMW X5 i "Mercedes".

  • Hronika

  • 25. Sep. 2022  25. Sep. 2022

  • 0

Četiri osobe su poginule, a četiri su povrijeđene u stravičnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna - Zaton, južno od Mostara, potvrđeno je za Faktor u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona.

U nesreći su učestvovala četiri automobila - "Renault Scenic", BMW, BMW X5 i "Mercedes".

"Tri osobe koje su poginule su članovi jedne porodice koja je bila 'Renault Scenicu'. Među poginulima u 'Renault Scenicu' je jedno dijete, dok je drugo dijete iz tog automobila teže povrijeđeno. Četvrta osoba koja je poginula bila je u BMW-u X5", kazao je dežurni operativni MUP-a Hervegovačko-neretvanskog kantona.

Uviđaj je trajao više od pet sati, a okolnosti ove stravične nesreće se i dalje utvrđuju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...