DŽEKO ODUŠEVIO RUMUNE: "On je primjer za naše igrače"

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u Bukureštu poražena od Rumunije 4:1 grupe B3 Lige nacija.

  • Zabava

  • 27. Sep. 2022  27. Sep. 2022

  • 0

Kapiten reprezentacije Edin Džeko u ovom susretu je ušao sa klupe, ali to ga nije spriječilo da postigne još jedan pogodak u dresu Zmajeva.

Pogodak glavom u Bukureštu nakon sjajnog centaršuta Dedića u 77. minuti za Džeku je bio ukupno 64. u 126. nastupu u dresu BiH.

Dijamantom su poslije susreta ostali fascinirani i domaći.

Rumunski portal Prosport.ro  piše kako je naš kapiten i najbolji strijelac reprezentacije i ovaj put dokazao koliko je veliki igrač, profesionalac i čovjek.

"Njegov odnos prema fudbalu pokazuje zašto je tako uspješan i u 36. godini. Izlazeći na zagrijavanje, Edin se uzorno pripremio, a u nekoliko trenutaka pauze bodrio je svoje saigrače", objavljeno je u tekstu, prenosi Faktor.

"Ovako nešto još nisam vidio! Zato je u ovim godinama igrač u Seriji A. On je primjer za naše igrače", riječi su rumunskih navijača sa tribine, piše Prosport.ro.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...