"NE TRAŽIM NIŠTA": Kim Kardashian nakon prekida s Davidsonom kaže da nije spremna... (FOTO)

Kada su ju voditelji upitali s kakvim muškarcem se može zamisliti, Kim je kroz smijeh odgovorila 'apsolutno ni sa kime'.

  • Show

  • 27. Sep. 2022  27. Sep. 2022

  • 0

Reality zvijezda i influencerica Kim Kardashian (41) otvorila se o tome kako trenutno nije spremna ulaziti u novu vezu, nakon prekida s komičarem Peteom Davidsonom (28) i razlaza od bivšeg muža Kanyea Westa (44).

Kim je u ponedjeljak gostovala u emisiji 'Live with Kelly and Ryan' i rekla da prvo mora biti sama prije nekog sljedećeg koraka. 

"Jednostavno nisam spremna još. Ne tražim ništa trenutno", priznala je. 

Kada su ju voditelji upitali s kakvim muškarcem se može zamisliti, Kim je kroz smijeh odgovorila 'apsolutno ni sa kime'.

Kardashianka je za ovo javno gostovanje odabrala usku crnu majicu koja je nije završavala s rukavima nego s ušivenim rukavicama. Nosila je prošarane žuto-smeđe hlače i čizme istog ukrasa. Podigla je kosu kako bi istaknula naušnice u obliku kreditne kartice marke 'Balenciaga'.  

24sata(Foto: Instagram)

Kada je prije dvije semdice gostovala u emisiji kod Jamesa Cordena, Kim je ispričala s kim bi se možda mogla zamisliti u budućnosti.

"Osjećam da moram nešto učiniti, na primjer otići na različita mjesta. Očito ne funkcionira što god da radim. Dakle, ne znam. Možda bolnicu i susret s ljekarom. Odvjetničko društvo. Mislim da će to biti, kao, naučnici. Neuronaučnik, biohemičar, ljekar, odvjetnik. To je možda ono što zamišljam u budućnosti", rekla je Kim. 

24sata(Foto: The Late Late Show with James Corden/YouTube/Screenshot)

U razgovoru s Kelly i Ryanom priznala je da su joj se nakon te izjave javljali muškarci iz područja koja je spomenula, ali jednostavno sada nije spremna.

Nakon što ju je voditeljica Kelly upozorila neka se 'drži podalje od aplikacija za upoznavanje', Kim se nasmijala i rekla da korištenje aplikacija poput Tindera 'nije ni opcija za nju', prenosi 24sata.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...