NEUGODAN SUSRET: Shakira i Gerard Pique oči u oči, stigli su skupa sa svojim…

Poslije utakmice bivši partneri jako su pazili da ih se ne fotografira zajedno.

  • Show

  • 28. Sep. 2022  

  • 0

Gerard Pique i Shakira našli su se na istom mjestu, u isto vrijeme, zbog svoje djece - i pokušavali se ne gledati. Sjedili su prošlog vikenda svako sa svoje strane dječjeg igrališta na školskoj baseball utakmici njihovog starijeg sina Milana. Brata je bodrio i njihov mlađi sin Sasha, a kao posebno pojačanje, Shakira i Pique doveli su svako svoju mamu.

Pop zvijezda sjedila je s majkom Nidijom, a njezin bivši s mamom Monserat. Poslije utakmice bivši partneri jako su pazili da ih se ne fotografira zajedno.

Neugodan susret dogodio se samo nekoliko dana nakon što je Shakira prvi put progovorila u medijima o njihovom razlazu.

"Šutjela sam i samo sam pokušala sve to procesuirati. Najteže je mojoj djeci. Nevjerovatno im je teško. Paparazzi kampiraju vani, ispred moje kuće, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici. I ne postoji mjesto gdje se mogu sakriti od njih sa svojom djecom, osim vlastite kuće", javlja portal Hollywood Life.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...