ENIS IMAMOVIĆ, POSLANIK SDA SANDŽAKA U SKUPŠTINI SRBIJE: "Sa radošću očekujem ubjedljivu pobjedu gospodina Bakira Izetbegovića i SDA" (VIDEO)

"Želim i da se zahvalim SDA, kao i njenom lideru gospodinu Bakiru Izetbegoviću, na inicijativi i realizaciji otvaranja Konzulata BiH u Novom Pazaru", poručo je, između ostalog, Imamović.

  • Politika

  • 29. Sep. 2022  29. Sep. 2022

  • 2

Povodom Općih izbora koji se u Bosni i Hercegovini održavaju u nedjelju na Facebooku se video porukom oglasio Enis Imamović, poslanik SDA Sandžaka u Skupštini Srbije. 

Njegovu poruku glasačima prenosimo u cijelosti:

"Selamim i pozdravljam sve građane BiH.

Najprije želim da izbori koji će se u BiH održati 2. oktobra prođu u fer, korektnoj i demokratskoj atmosferi. Drago mi je da sam u prilici da u ime SDA Sandžaka, ali i značajnog dijela građana Sandžaka upravo danas, 28. septembra na Dan Bošnjaka, poželim sreću i uspjeh na izborima našoj matičnoj SDA.

Želim i da se zahvalim SDA, kao i njenom lideru gospodinu Bakiru Izetbegoviću, na inicijativi i realizaciji otvaranja Konzulata BiH u Novom Pazaru.

To je historijski čin kojim je po prvi put od Berlinskog kongresa otvorena zvanična institucija BiH na teritoriji Sandžaka, što nama, građanima Sandžaka, mnogo znači. Ovim putem želim da pozovem i sve građane porijeklom iz Sandžaka da iskoriste svoje biračko pravo u BiH, da izađu na izbore i podrže Bakira Izetbegovića, čovjeka koji je i van granica BiH prepoznat kao lider bošnjačkog naroda.

Ovoga puta nije bitno koliko je njih na drugoj strani.

Bitno je izabrati čovjeka koji misli, želi i bori se za opšte dobro, čak i dobro svojih političkih neistomišljenika. Također pozivam i sve da glasaju za moje drage prijatelje na listama SDA na svim nivoima. To su ljudi koji su pokazali i dokazali svoju odanost zemlji i narodu koji predstavljaju.

Sa radošću očekujem ubjedljivu pobjedu gospodina Bakira Izetbegovića i SDA."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...