NIJE SE HTIO VAKCINISATI: Tony Cetinski među 230 osoba osumnjičenih za kupovinu lažnih Covid-potvrda u Hrvatskoj

Hrvatska policija je jučer uhapsila 12 osoba koje se sumnjiče da su izdavali lažne Covid-potvrde, a među ukupno 230 osumnjičenih za njihovu kupovinu je i pjevač Tony Cetinski.

  • Estrada

  • 29. Sep. 2022  

  • 1

Hrvatska policija je jučer uhapsila 12 osoba koje se sumnjiče da su izdavali lažne Covid-potvrde, a među ukupno 230 osumnjičenih za njihovu kupovinu je i pjevač Tony Cetinski.

Kako je prenio Večernji.hr Cetinski je među 230 osoba za koje se sumnja da su kupili lažnu covid potvrdu, što znači da će se i protiv njega kao i protiv ostalih provesti istraga.

Nakon ovih optužbi pjevač se kratko javio i za Jutarnji.hr kazao da nema komentara i preporučio medijima "da bi bolje bilo da se više koncentrišu na važnija zbivanja u društvu".

Hrvatski mediji izvijestili su o hapšenju 12 osoba koje se sumnjiče da su formirali grupu u sklopu koje su za novac prodavali covid potvrde ljudima koji nisu vakcinisani. Prema neslužbenim informacijama koštale su od 500 do 1000 kuna.

Cetinski je od početka pandemije koronavirusa iskazivao svoje antivakserske stavove.

"Sve ovo je manje bitno od onoga što nas čeka ako nas čipiraju, onda smo potpisali sami sebi kapitulaciju. Vakcinisanje, nema šanse", poručio je Cetinski svojevremeno.

"Vi koji hoćete, uradite to. To je vaša sloboda, ali nemojte ukidati našu slobodu. Ko hoće neka izvoli, ko želi biti čipiran, ali ako pročitam da je to obavezno i da su to političari potpisali, hvala, ali nećete me dobiti u taj tor", zaključio je tada Cetinski.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...