NE VIĐAJU SE NA JAVNIM DOGAĐAJIMA: Sarah Jessica Parker na premijeru filma "Hocus Pocus 2" povela kćerke (FOTO)

13-godišnje kćeri Marion i Tabithu, koje je rodila surogat-majka, Sarah Jessica i njezin suprug Matthew Broderick nisu pokazivali u javnosti jer su im htjeli pružiti privatnost u odrastanju.

  • Show

  • 29. Sep. 2022  29. Sep. 2022

  • 0

Glumica Sarah Jessica Parker došla je na premijeru filma "Hocus Pocus 2", a sa sobom je povela svoje blizanke Marion i Tabithu, koje se ne pojavljuju često u javnosti, te supruga Matthewa Brodericka. Djevojke su pozirale s roditeljima na crvenom tepihu i to je bila rijetka prilika da obožavatelji glumice vide kako izgledaju njezine kćeri.

Marion je za premijeru odabrala šljokičastu haljinu i ružičaste štikle, dok se Tabitha odlučila za crnu kombinaciju s ljubičastim cipelama. 

alt

13-godišnje kćeri Marion i Tabithu, koje je rodila surogat-majka, Sarah Jessica i njezin suprug Matthew Broderick nisu pokazivali u javnosti jer su im htjeli pružiti privatnost u odrastanju.

Ne vodi ih na javna događanja

Iako su se ponekad pojavljivale s njima u javnosti, rijetko kad je Parker povela djevojčice na službenu premijeru nekog svog filma, prenosi Index.

Općenito se glumica i njezin suprug trude držati privatni život podalje od javnosti. Par ima i sina Jamesa, koji se bavi glumom.

Podsjetimo, nakon 29 godina okupila se filmska ekipa hita "Hocus Pocus" kako bi promovirala njegov nastavak.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...