"BEZDUŠNI SU I GLUPI": Ronaldova sestra izvrijeđala portugalske navijače

Više nije mogla da šuti.

  • Show

  • 29. Sep. 2022  29. Sep. 2022

  • 0

Sestra Cristiana Ronalda, Katia Aveiro, stala je u odbranu svog brata nakon kritika portugalskih navijača na njegov račun.

Tamošnji navijači bili su bijesni na zvijezdu ekipe Portugala i napadača Manchester Uniteda, prenosi Oslobođenje, koji je nakon utakmice Lige nacija protiv Španije bacio kapitensku traku, što je njima zasmetalo.

Komentari na račun Ronalda su razbjesnili njegovu sestru, koja je izgubila živce, te ih je izvrijeđala.

"Trenutna vremena me uopšte ne iznenađuju. Portugalci pljuju na tanjir koji jedu, oduvijek je tako bilo. Potrebno je pružiti ruku onima koji su uvijek tu za svoj Portugal. Ali portugalski navijači su bolesni, sitničavi, bezdušni, glupi i zauvijek nezahvalni", kazala je Katia.

Podsjetimo, Katia je, inače, pjevačica i učestvovala je u portugalskom izdanju reality programa "Survivor", a prviukla je i pažnju mnogim svojim izjavama o koronavirusu i tome da je najveća prevara.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...