NASTUPIT ĆE VEČERAS NA ZAVRŠNOM SKUPU SNSD-a: Aca Lukas krivično osuđen zbog toga što je vrijeđao novinarku N1

Viši sud u Beogradu potvrdio je da je Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, pravosnažno osuđen i kriv zbog uvreda koje je izrekao na račun novinarke N1 Žakline Tatalović, potvrdili su njeni advokati, Dragan Maravić i Srđan Dugonjić.

  • Estrada

  • 30. Sep. 2022  30. Sep. 2022

  • 0

Lukas je krivično osuđen zbog uvreda koje izgovarao na račun Žakline Tatalović 2020. godine gostujući na „Pink“ televiziji u emisiji „Hit Tvit“.

Na osnovu presude, Vuksanović ce platiti kaznu u visini od 250.000 dinara, i sudske troškove, u roku od 3 mjeseca, prenosi Nova.rs..

Ukoliko to ne učini biće mu određena kazna zatvora u trajanju ne duže od 6 mjeseci.

Sud je odbacio žalbu koju je pjevač ranije podnio.

Podsjetimo, folk pjevač Aca Lukas, bio je gost emisije "Hit Tvit" tokom 2020. godine, u kojoj je sramotno vrijeđao novinarku N1 Žaklinu Tatalović, i to na račun fizičkog izgleda. Ostali gosti u studiju, odnosno Aleksandar Šapić i Zoran Ćirjaković, samo su šutjeli.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...