FEĐA DUDIĆ NAKON NOVOG PORAZA SARAJEVA: "Bili smo bolji do pogotka Tuzle, poslije smo..."

Trener Sarajeva nezadovoljan je nakon poraza.

  • Sport

  • 30. Sep. 2022  30. Sep. 2022

  • 0

Nogometaši Sarajeva rezultatom 1:0 su poraženi od Tuzla Cityja u susretu 12. kola m:tel Premijer lige BiH, a nakon meča koji je Sarajevu bio osmi od posljednjih devet bez pobjede, trener Feđa Dudić je bio izuzetno nezadovoljan.

"Nakon onakvog početka sezone, to je nedopustivo. Mislim da smo bili do pogotka Tuzla Cityja bili bolji tim. Gol smo primili iz akcije u kojoj su igrači Tuzla Cityja tražili da se izbaci lopta. Mi smo bili smušeni, nismo dobro reagovali. Jedanaesterac smo poklonili Tuzli, ali nije nas probudilo to što smo ga odbranili. Čestitam Tuzla Cityju na pobjedi", kazao je Dudić, koji je odbio najaviti meč protiv Borca:

"Trebamo prvo odmoriti glavu, pa tek onda početi razmišljati o Borcu. Nije problem u broju igrača koji nedostaju, oni koji igraju trebaju pokazati više".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...