VUČIĆ POKAZAO ŠTA JEDE ZA DORUČAK PA GA ISMIJALI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: "To jede prosječni trogodišnjak..."

Iako su ga brojni podržali i poželjeli mu sretan put, neki su se korisnici odlučili i našaliti na njegov račun.

  • Regija

  • 01. Okt. 2022  01. Okt. 2022

  • 6

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić pohvalio se jutros svojim pratiteljima kako je otišao u Bugarsku kako bi odradio važne sastanke.

Osim toga, objavio je na svom Instagram profilu i fotografiju iz aviona, a ispred njega bile su kiflice i Haribo bomboni.

''Na putu za Bugarsku, važni sastanci za Srbiju. Usput, mislim da sam jedini na svijetu koji za doručak jede kiflice i Haribo bombone'', napisao je.

Iako su ga brojni podržali i poželjeli mu sretan put, neki su se korisnici odlučili i našaliti na njegov račun. ''Doručak prosječnog trogodišnjaka kada ga čuva samo tata'', objavio je jedan korisnik na Facebooku, dok se drugi nadovezao s ''za ručak sladoled i fanta''.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...