MOSTARAC DIPLOMIRAO U AMERICI, A NAŠ FAKULTET U SARAJEVU GA ODBIO: Otkrio i šta mu nedostaje iz Bosne i Hercegovine (VIDEO)

Mostarac, koji je zbog ljubavi prema glumi, otišao u Ameriku je svojim primjerom pokazao da se snovi ostvaruju.

  • Društvo

  • 01. Okt. 2022  01. Okt. 2022

  • 3

Mnogi sanjaju američki san, a Goran Popović ga živi. Mostarac, koji je zbog ljubavi prema glumi otišao u Ameriku, je svojim primjerom pokazao da se snovi ostvaruju, prenosi televizija Nova BH.

Naime, nakon što je Popović dobio odbijenicu na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu odlučio je spakovati kofere i otići u SAD gdje je i diplomirao.

Sada je dobio vizu za boravak u SAD-u za umjetnike izvanrednih sposobnosti u periodu od tri godine pa će profesionalni put nastaviti u New Yorku.

Na pitanje hoće li se vratiti u BiH kaže da ima volju i želju da stvara ovdje.

“Ovo je moja matična zemlja gdje sam se rodio i odgodio, zašto da se ne vratim i ne ponudim nešto”, rekao je Popović.

Međutim, ima nešto što mu fali iz BiH.

“Kafa, kava, na koji god način hoćete”, kroz osmijeh je naveo Popović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...