UHVAĆENI NA PLAŽI: Slavni glumac se razveo od najljepše žene na svijetu, sada ljubi 29 godina mlađu…

Iako su se trudili ne izmjenjivati nježnosti, glumac pogled s lijepe Nare nije mogao skinuti.

  • Estrada

  • 21. Dec. 2023  

  • 0

Glumac Vincent Cassel već neko vrijeme ne skriva da ima novu djevojku, manekenku Naru Baptistu, koja je od njega mlađa 29 godina.

Golupčići su ovog puta uhvaćeni na plaži u Rio de Janeiru, a iako su se trudili ne izmjenjivati nježnosti, glumac pogled s lijepe Nare nije mogao skinuti.

Foto: Profimedia

Narah je, inače, Miss Australije 2020., a prije nje Cassel je bio u braku s Tinom Kunakey, s kojom je dobio kćer Amazonie.

"Žive razdvojeno već sedmicama. Tina je slomljena", izjavio je izvor za britanski tabloid.

Na početku veze svi su sumnjali u njihovu ljubav zbog velike razlike u godinama, a svoju su romansu započeli dok je Tina imala samo 19 godina. Međutim, ubrzo nakon objave veze Tina je već bila i trudna, a par svoju zaljubljenost nikad nije skrivao. Međutim, ljubavi je ipak došao kraj.

Vincent je prije Tine bio s mnogim poznatim damama, a najpoznatiji je po braku s najljepšom ženom svijeta Monicom Bellucci, s kojom ima dvije kćeri, Devu i Leonie.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...