U SNSD-u KAŽU DRUGAČIJE, A BORENOVIĆ TVRDI: Trivićeva ispred Dodika

Kako je rekao u Banjoj Luci na osnovu do sada prebrojanih 31.242 glasova Jelena Trivić vodi.

  • Vijesti

  • 02. Okt. 2022  

  • 0

Branislav Borenović, predsjednik PDP-a, rekao je da Jelena Trivić, kandidat te stranke za predsjednika RS, vodi u odnosu na njenog protiv kandidata Milorada Dodika.

"Na uzorku od prebrojanih 29,5 odsto odnosno prebrojanih 184.730 glasova Jelena Trivić ima 98.624 (53,1 odsto), a Milorad Dodik, 84.212 (45,3 odsto). To je dosta velila razlika", rekao je Borenović.

Kako je rekao u Banjoj Luci na osnovu do sada prebrojanih 31.242 glasova Jelena Trivić vodi.

"Jelena Trivić ima 18.640 glasova ili 57,‎5 odsto, a Milorad Dodik 13.003 glasova ili 40,2 odsto", rekao je Borenović koji se zahvalio Banjaluci na povjerenju.

"To je nedostižna razlika i trendovi koji se ne mogu stići. Ne postoji spejs šatl koji može stići ovu razliku", rekao je Borenović.

S druge strane, Radovan Kovačević, portparol SNSD-a, rekao je da su veoma blizu da proglase pobjedu Željke Cvijanović jer ima prednost koja je nedostižna.

Prema njegovim riječima na obrađenih 65 posto, Cvijanović je osvojila preko 200 hiljada glasova, a Šarović oko 130.000.

Na 18 odsto obrađenih glasova za predsjednika, Dodik ima 57 odsto osvojenih glasova.

On je rekao da još uvijek nemaju podatke za Banjaluku, ali da je prednost za Cvijanovićevu deset posto.

Kovačević je rekao da je za srpskog člana Predsjedništva BiH trenutno je prebrojano 75 posto glasova i Željka Cvijanović ima 240.000 glasova u odnosu na Mirka Sarovića koji ima 160.000 glasova što je i više nego jasno.

Kada je riječ o predsjedniku Republike Srpske na prebrojanih 27 posto, Milorad Dodik ima 54 posto i u prednosti je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...