VELIKA PORODICA: Baldwinovi imaju pravu momčad, pozirali sa djecom (FOTO)

Glumac i instruktorica joge nedavno su dobili sedmo zajedničko dijete, a ona je pokazala kako izgledaju svi zajedno.

  • Show

  • 04. Okt. 2022  04. Okt. 2022

  • 0

Hilaria Baldwin navikava se na život sa sedmero djece. Instruktorica joge podijelila je prvu porodičnu fotografiju otkako su ona i suprug Alec Baldwin dobili svoje sedmo zajedničko dijete, djevojčicu koju su nazvali Ilaria Catalina Irena. Malena je rođena 22. septembra.

"Naša prva fotografija s najmanjim Baldwinima. Kakav Baldwinito dream team", napisala je Hilaria i odmah spomenula i Alecovu najstariju kći: "Ireland nedostaješ nam i volimo te".

Par ima još četiri sina Eduarda "Edu" Pao Lucasa (2), Romea Alejandra Davida (4), Leonarda Ángela Charlesa (6) i Rafaela Thomasa (7) kao i dvije kćeri Mariju Luciju Victoriju od 18 mjeseci i najstariju Carmen Gabrielu (9), navodi Gloria.hr.

Hilaria je najmlađoj kćeri na Instagramu napisala otvoreno pismo objavivši ga uz video djevojčice. Majka joj je napisala da želi da "zna kako su sretni što je došla u njihov život". Djevojčica je dobila gotovo identično ime poput svoje majke.

"Naša imena znače ‘sretna‘, a to što mogu podijeliti tu vezu s tobom mi je velika čast", napisala je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...