"BIĆE NAM TEŽE NEGO DEVEDESETIH GODINA" Aleksandar Vučić zakukao iz sveg glasa

Veoma sam zabrinut za ishod neke nove Staljingradske bitke, ako do nje dođe, rekao je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

  • Politika

  • 04. Okt. 2022  04. Okt. 2022

  • 5

Najvažnije je, dodao je on, da brinemo o svom rodu i našoj zemlji.

"Pred nama je težak period, teži nego što smo imali devedesetih godina. Sve to, ma kakve odluke da smo donijeli, neće promijeniti činjenicu da mi je strah veći nego ikada prema onome što se pred Srbijom nalazi. Da brinemo o svom rodu i svojoj zemlji Srbiji", kazao je on, prenosi Srbija Danas.

Vučić je danas prisustvovao predstavljanju Sabranih djela akademika Milorada Ekmečića, u svečanoj sali Doma Vojske Srbije u Beogradu.

Istakao je da je danas teško primaći ugao u kojem ćete da čuvate zemlju, a "da se ne zamjerite srcima našeg naroda".

"Veoma sam zabrinut za ishod neke nove Staljingradske bitke, ako do nje dođe. Ostaje pitanje šta ćemo mi sa sobom i hoćemo li uspjeti da sačuvamo i lijevu i desnu obalu Dunava, za naš narod. I sa tim zavjetom treba da gledamo u budućnost. Ekmečić je znao šta je potrebno za srpsko srce i srpsku dušu, ali se uvek sjetio i šta je potrebno srpskoj glavi", rekao je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...