UŽIVAJTE U SUNCU: Evo kada stiže promjena vremena i šta nas očekuje do sredine oktobra…

Danas se očekuje sunčano uz slabu maglu u jutarnjim satima u Bosni.

  • Vijesti

  • 05. Okt. 2022  

  • 0

Više oblaka i blagi porast temperature zraka prognozira se od četvrtka do subote. U nedjelju i početkom sljedeće sedmice očekuje se pretežno sunčano sa slabom maglom u jutarnjim satima u kotlinama i duž riječnih tokova.


Minimalne jutarnje temperature zraka varirat će od 4°C do 10°C u Bosni, na jugu Hercegovine do 13°C. Najviše dnevne temperature između 16°C i 21°C, na jugu zemlje do 23 stepena. Od 11.10. na prostoru Bosne i Hercegovine moguća je kiša. Veća količina padavina moguća je u zapadnim područjima.

Nestabilno vrijeme s kišom zadržat će se do 17. oktobra.

Jutarnje temperature varirat će u rasponu između 4°C i 9°C u Bosni do 11°C u Hercegovini. Maksimalne temperature kretat će se između 10°C i 15°C u Bosni do 18°C u Hercegovini.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...