OKREĆE NOVU STRANICU: Evo kako je Pamela Anderson postala ‘sam svoj majstor‘ (FOTO)

HGTV je objavila opis serije u kojem kažu: "Ostavivši svoj holivudski život iza sebe, Pamela se vratila u svoj rodni grad i sprema se uhvatiti u koštac s ovim velikim preuređenjem".

  • Show

  • 07. Okt. 2022  07. Okt. 2022

  • 0

Pamela Anderson (54) ima novi život, daleko od gungule Los Angelesa,  paparazza i njihovih teleobjektiva.

I dalje je pred kamerama.

Vratila se kući u Kanadu, na imanje u rodnom Ladysmithu u Britanskoj Kolumbiji, koje je kupila prije 25 godina. U saradnji s HGTV-om, lifestyle TV kanalom poznatim po serijalima o uređenju doma i vrta, Anderson planira svima pokazati kako izgleda potpuno preuređenje njezinog imanja.

Emisija se zove "Pamelin rajski vrt". Prva epizoda trebala bi doći na program već 3. novembra ove godine.

HGTV je objavila opis serije u kojem kažu: "Ostavivši svoj holivudski život iza sebe, Pamela se vratila u svoj rodni grad i sprema se uhvatiti u koštac s ovim velikim preuređenjem".

Dio ekipe "Pamelinog rajskog vrta" je, kako se navodi u najavi, i njezin sad već bivši, četvrti suprug Dan Hayhurst. Početkom godine pojavile su se vijesti da se Anderson i Hayhurst, njezin bivši tjelohranitelj, rastaju nakon godinu dana braka. Predstavnik glumice to je potvrdio za ET u izjavi: "Pamela Anderson i Dan Hayhurst se razvode. Pamela podnosi zahtjev za razvod u Kanadi".

Kasnije se pokazalo da je braku presudio zajednički život u karanteni. Tokom tih mjeseci ona je shvatila da Dan, inače stolarski majstor, nije "onakav kakvim ga je smatrala". Otkrila je njegove ne baš lijepe strane i "odljubila se" te odlučila završiti brak, koji su sklopili na Badnjak 2020. godine u obiteljskom krugu. No čini se da su ostali prijatelji, barem dovoljno da mogu sarađivati na projektu, prenosi Jutarnji.hr.

image

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...