MUP KANTONA SARAJEVO U AKCIJI: Uhapšeni pljačkaši kuće u Vogošći

Obaviješten je i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

  • Hronika

  • 08. Okt. 2022  08. Okt. 2022

  • 0

Policija Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su počinili pljačku kuće u Vogošći.

"Policijski službenici Policijska uprave Vogošća lišili su slobode lice D.K., rođen 1996. godine u Minhenu, M.S., rođen 2002. godine u Sarajevu i A.H., rođen 1996. godine u Goraždu, nastanjeni u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo iz člana 287. KZ F BiH (Teška krađa)", navodi se u saopštenju MUP KS.

Isti se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela teške krađe u kući vlasništva A.K. i M.K. iz Vogošće, Ulica Muje Šejte, opština Vogošća.

"O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a osumnjičeni su predati u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim licima", dodaju iz MUP-a KS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...