SLOŽILE BISTE SE: Situacija u kojoj nikad ne biste smjeli nositi traperice

Modni znalci odavno govore kako traperice ipak nisu prikladne za sva mjesta i situacije te ih ponekad ipak moramo zamijeniti klasičnim modelima hlača.

  • Žena

  • 09. Okt. 2022  

  • 1

Traperice su jedan od najpopularnijih odjevnih komada u ženskom ormaru. Većina dama jednostavno ih obožava i ne mogu zamisliti svoju garderobu bez ovih praktičnih hlača koje možemo nositi u većini prigoda. Modni znalci odavno govore kako traperice ipak nisu prikladne za sva mjesta i situacije te ih ponekad ipak moramo zamijeniti klasičnim modelima hlača.

Traperice su i dalje u skupini neformalnih komada i zato ih, po mišljenju modnih stručnjaka, moramo izbjegavati na svim mjestima koja zahtijevaju formalan dress code i nošenje svečanih odjevnih komada.Također nisu poželjne u situacijama kada odjećom iskazujemo poštovanje prema osobama i(li) prigodi, poput vjenčanja i sprovoda.

Svoje mišljenje o trapericama dala je i Anna Wintour.

U sklopu rubrike "Go Ask Anna" na YouTube kanalu magazina Vogue postavljeno joj je pitanje postoje li situacije u kojima ne bismo trebali nositi traperice. Anna je dala jasan odgovor i na kraju navela prigodu u kojoj bismo ih obavezno trebali izbjegavati.

Traperice su sjajne. Volim ih. Na ulicama vidim sve one modele kako nose samo traperice i bijelu majicu, a izgledaju fantastično. Također mislim kako postoje situacije u kojima morate imati poštovanja. Definitivno ih ne smijete nositi kada prvi put upoznajete buduću rodbinu, kazala je Wintour.

Nije ona jedina koja smatra kako bismo se za prvi susret s obitelji svog partnera trebali urediti i izbjegavati ležerne kombinacije Međutim, u obzir ipak treba uzeti i situaciju u kakvoj upoznajete buduću svekrvu i svekra.

Ako ćete, na primjer, otići na izlet u prirodu, sigurno nećete odjenuti elegantnu haljinu i salonke jer to jednostavno nema smisla. Tada će traperice biti odličan odabir, manje ležeran od trenirke i tajica. Prilikom upoznavanje buduće rodbine prije svega treba voditi računa o primjerenosti komada koje nosite, a lijepe traperice u kombinaciji s elegantnom bluzom trebali bi proći inspekciju i najstrože svekrve.

(Zadovoljna.hr)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...