PRIYANKA VS. SEVERINA: Koja je ljepotica bolje isfurala isti model čizama do struka?

Bivša misica svijeta na fotografijama nosi upečatljivo izdanje sastavljeno od glamurozne večernje kreacije modne kuće Balenciaga iz jesensko-zimske kolekcije za 2020. godinu sastavljeno od crvene bodycon haljine i hlačočizama u istoj boji.

  • Žena

  • 15. Mar. 2021  

  • 0

Priyanka Chopra objavila je na svojem Instagram profilu seriju fotografija kojim je željela promovirati novi spot svojeg supruga Nicka Jonasa po imenu Spaceman.

Bivša misica svijeta na fotografijama nosi upečatljivo izdanje sastavljeno od glamurozne večernje kreacije modne kuće Balenciaga iz jesensko-zimske kolekcije za 2020. godinu sastavljeno od crvene bodycon haljine i hlačočizama u istoj boji piše zadovoljna.hr.

Balenciaga je prvi put pokazala javnosti neobičnu kombinaciju hlača i čizama – tzv. hlačočizme tijekom predstavljanja jesensko-zimske kolekcije za 2017. godine u Parizu. Zanimljiv modni komad odmah je izazvao podijeljena stajališta – neke žene smatrale su ga neprikladnim za odijevanje i skidanje, dok su druge bile oduševljene idejom i mogućnošću za raznovrsne modne igre.

Balenciagine hlačočizmeBalenciagine hlačočizme(Foto: Internetske stranice proizvođača)

Čizme koje dopiru do struka, odnosno hlače koje prekrivaju i nožne prste u međuvremenu su se pokazale kao odlična ideja u sparivanju s visoko izrezanim haljinama i suknjama jer ne otkrivaju golu kožu niti donje rublje. Preko hlačočizama može se uistinu nositi bilo što – od glamuroznih kombinacija do svakodnevnih tunika.

Balenciagine hlačočizme svidjele su se i Severini, koja ih je nosila još u decembru 2017. godine. Na svojem Instagram profilu objavila je izdanje s jednog božićnog tuluma u kojima ih je kombinirala sa svilenom haljinom-tunikom u ružičastoj boji istog brenda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...