NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U HERCEGOVINI: U stravičnom sudaru poginula dva mladića, oglasila se i policija...

Policijski službenici Policijske uprave Konjic u prisustvu kantonalnog tužioca obavili su sinoć uviđaj zbog čega je saobraćaj u potpunosti bio obustavljen do jedan sat iza ponoći.

  • Hronika

  • 12. Okt. 2022  12. Okt. 2022

  • 1

U utorak kasno navečer u teškoj prometnoj nesreći na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Orahovica kod Konjica smrtno su stradale dvije osobe.

- Obe poginule osobe su 2001. godište, radit će se očevid, a uključeno je nadležno tužiteljstvo - potvrdio je za Fenu glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.

Smrtno su stradala dva mladića, 21-godišnji A. H., koji je upravljao automobilom Audi A4, i A. G., koji se nalazio za volanom Opel Astre.

U nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je A. Č. (24) iz Hadžića, koji je nakon ukazane pomoći u Općoj bolnici Konjic prevezen u Klinički centar Sarajevo. Lakše je ozlijeđen H. B. (19), a obojica su se nalazili u automobilu Audi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...