PRED REVANŠ MEČ SA CRVENOM ZVEZDOM: Muhamed Bešić kritikovao "Delije"

Zna šta treba reći pred duel sa beogradskim timom.

  • Zabava

  • 13. Okt. 2022  13. Okt. 2022

  • 0

Bosanskohercegovački reprezentativac Muhamed Bešić je pred revanš meč protiv Crvene zvezde, pričao o atmosferi koju su "Delije" napravile na prethodnom susretu protiv Ferencvarosa, mađarskog tima za koji on igra. 

Istakao je da ga atmosfera na beogradskoj Marakani nije dojmila budući da je tokom karijere, prenosi Oslobođenje, igrao na brojnim vrhunskim stadionima.

"Zaista volim igrati fudbal pred punim stadionom, ali me atmosfera u Beogradu nije nimalo dojmila. Imao sam sreće, pa sam tokom karijere igrao na brojnim vrhunskim stadionima u Evropi, najveći utisak na mene su ostavili Anfield i Old Trafford. Također, kao član fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine igrao sam na čuvenoj Marakani, bilo je prisutno 75.000 navijača", rekao je Bešić, te zatim istakao da njegov posao nije da postiže golove.

"Nikada nisam bio poznat po postizanju golova, rijetko sam ih kad postizao u karijeri. Nisam taj tip fudbalera, ja moram riješiti druge stvari na terenu. Borim se, kližem, osvajam lopte, bodrim svoje saigrače, to je moj zadatak, a ovi ispred mene su tu da postižu golove. Ne bih se bunio da postignem gol u budućnosti, ali nemam problem da uposlim saigrača ako je u boljoj poziciji od mene". Utakmica Ferencvaros - Crvena zvezda se igra večeras u 21 sat. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...