UŽASNI PRIZORI S LICA MJESTA: Petero ljudi ubijeno u pucnjavi, među njima i policajac...

Osumnjičeni za napad je tinejdžer, naoružan puškom, koji je uhapšen.

  • Hronika

  • 14. Okt. 2022  

  • 0

Policija u Raleighu, u Sjevernoj Karolini, uzvratila je na pucnjavu u četvrtak kasno navečer u kojoj je petero mrtvih, među njima policajac. Još najmanje dvije osobe su ozlijeđene.

Policija u Raleighu objavila je na Twitteru da je na mjestu aktivne pucnjave i pozvala stanovnike da ostanu u kući. U objavi nije navela broj žrtava.

Osumnjičeni za napad je tinejdžer, bijelac naoružan puškom, koji je uhapšen.

Na helikopterskoj snimci CNN-ove podružnice WRAL-TV-a vidi se desetak vozila hitne pomoći poredanih na cesti u šumovitom kraju.

Guverner Sjeverne Karoline Roy Cooper rekao je da je razgovarao s gradonačelnicom Raleigha Mary-Ann Baldwin i da je na mjesto događaja odmah poslano pojačanje.

Najmanje su četiri ranjene osobe primljene u bolnicu WakeMed, rekao je, ne otkrivajući pojedinosti o stanju žrtava.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...