SLJEDEĆA NA REDU JE BANJA LUKA: Brojanje glasačkih listića za Bijeljinu trebalo bi danas biti gotovo

Brojanje glasova zaista traje sporo i nema većih odstupanja od rezultata sa kojima je javnost bila upoznata tako da ništa ne utiče na rezultate –  rečeno je Srni u Glavnom centru.

  • Vijesti

  • 14. Okt. 2022  14. Okt. 2022

  • 0

Brojanje glasačkih listića iz Bijeljine još traje, ali bi trebalo da bude završeno danas, nakon čega će početi brojanje glasačkih listića iz Banjaluke, potom Doboja, pa iz Zvornika, rečeno je Srni u Glavnom centru za brojanje glasova u sarajevskoj "Zetri".

Brojanje glasova zaista traje sporo i nema većih odstupanja od rezultata sa kojima je javnost bila upoznata tako da ništa ne utiče na rezultate –  rečeno je Srni u Glavnom centru.

Istakli su da još nije počelo brojanje glasačkih listića iz Banjaluke i Doboja.

Prebrojavanje glasačkih listića počelo je juče poslije podne.

Nakon prebrojavanja trebalo bi da bude održana sjednica Centralne izborne komisije, a potom i saopšteni rezultati.

Otvaranje vreća i kontrolno ponovno brojanje glasačkih listića po službenoj dužnosti na svim redovnim biračkim mjestima u Republici Srpskoj za nivo predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske obavlja se na osnovu naredbe CIK-a od ponedjeljka, 10. oktobra. Protiv ove naredbe glasao je član CIK-a Vlado Rogić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...