„AKO SMO MI IZETBEGOVIĆEVI, ONDA JE ON PODANIK ANTE PAVELIĆA…“: Gore društvene mreže, Emir Suljagić odgovorio Josipu Juratoviću, oglasio se i Dženan Đonlagić...

Nakon optužbi od strane Josipa Juratovića oglasio se direktor Memorijalnog centra Potočari Emir Suljagić.

  • Vijesti

  • 15. Okt. 2022  15. Okt. 2022

  • 34

Ne stišavaju se reakcije nakon optužbi koje je zastupnik u Bundestagu Josip Juratović iznio na račun pojedinih bh. političara i javnih ličnosti.

Slika

Nakon optužbi od strane Josipa Juratovića oglasio se direktor Memorijalnog centra Potočari Emir Suljagić .

„Suspenzija demokratskog poretka za koju je odgovoran Christian Schmidt na polju političkog predstavljanja se nije razlikovala od suspenzije poretka koja je nastupila okupacijom BiH od strane NDH. Posljedice su iste: nitko nema legitimitet da nas zastupa u okupacionim vlastima“, poručio je Suljagić, te odgovorio Juratoviću:

-Ako odbijanje rasističkih odluka Christiana Schmidta znači da smo Izetbegovićevi podanici, onda je Josip Juratović podanik Ante Pavelića kad ih podržava, poručio je Suljagić.

Nakon Juratovićevih optužbi na račun Demokratske fronte oglasio se i član Predsjedništva DF-a Dženan Đonlagić .

Na društvenim mrežama povela se rasprava nakon Suljagićevih riječi, „Slobodna Bosna“ donosi neke od najzanimljivijih komentara.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 34

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...