INFO IZ "ZETRE": Prebrojano pola glasova iz Banjaluke, sljedeći na redu Doboj, pa Prijedor

Brojanje glasova iz Banjaluke počelo je sinoć oko 21 sat, što znači da je za oko 12 sati izbrojana skoro polovina glasova.

  • Vijesti

  • 15. Okt. 2022  

  • 0

U Glavnom centru za brojanje glasova u sarajevskoj "Zetri" prebrojani su glasovi iz Bijeljine, a trenutno se broje glasovi iz Banjaluke i već su prebrojani sa oko 130 birališta, što je oko polovina ukupnog broja biračkih mjesta u tom gradu, javila je Srna.

Brojanje glasova iz Banjaluke počelo je sinoć oko 21 sat, što znači da je za oko 12 sati izbrojana skoro polovina glasova.

Srnin sagovornik kaže da to predstavlja određeni napredak u odnosu na prvi dan ponovnog brojanja glasova i ukazuje na to da će taj proces biti ubrzan.

Prema njegovim riječima, nakon brojanja glasova iz Banjaluke slijedi brojanje glasova iz Doboja, a potom iz Prijedora.

Prebrojavanje glasačkih listića počelo je u četvrtak, 13. oktobra, poslije podne.

Nakon prebrojavanja, trebalo bi da bude održana sjednica Centralne izborne komisije, a potom i saopšteni rezultati.

Otvaranje vreća i kontrolno ponovno brojanje glasačkih listića po službenoj dužnosti na svim redovnim biračkim mjestima u Republici Srpskoj za nivo predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske obavlja se na osnovu naredbe CIK od ponedjeljka, 10. oktobra. Protiv ove naredbe glasao je član CIK Vlado Rogić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...