BORBA ZA MANDATE: Kako je sin bivšeg predsjednika bh. entiteta RS prošao na posljednjim izborima?

Jelić je nedavno izazvao burne reakcije u javnosti kada je u tri časa iza ponoći fizički napao radnika jedne benzinske pumpe u Modriči.

  • Politika

  • 15. Okt. 2022  15. Okt. 2022

  • 1

Petar Jelić, sin nekadašnjeg predsjednika RS Milana Jelića, koji je preminuo 2007. godine, ove godine se po prvi put našao na listi Dodikovog SNSD-a, stranke čiji član je bio i njegov otac, za ulazak u Narodnu skupštinu RS.

On je u svojoj Izbornoj jedinici 4 osvojio ukupno 1.809 glasova i nalazi se na trećem mjestu na kandidatskoj listi svoje stranke po broju osvojenih glasova, te time nije uspio da se izbori za direktan mandat za ulazak u NSRS.

Jelić je nedavno izazvao burne reakcije u javnosti, kada je u tri časa iza ponoći fizički napao radnika jedne benzinske pumpe u Modriči zahtijevajući da ga, nakon isteka radnog vremena, pusti u kockarnicu koja se nalazi u okviru objekta.

Da li je i koliko ovaj incident “kumovao” tome da se Jelić ne izbori za direktan mandat u NSRS, ostaje nepoznanica, piše portal Jadran Trebinje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...