LOVA DO KROVA: Amerikanci objavili koliko iznosi bogatstvo Edina Džeke…

U posljednjoj godini ugovora s Interom Džeko godišnje zarađuje 5 miliona eura neto.

  • Sport

  • 16. Okt. 2022  16. Okt. 2022

  • 0

Edin Džeko je jedan od najbogatijih sportista u ovom dijelu Evrope, tvrdi američka web stranica Celebritynetworth. 

Prema dostupnim informacijama dok je igrao za Manchester City sedmično je zarađivao između 100.000 i 140.000 eura, a nešto manju plaću je imao u Romi.

U posljednjoj godini ugovora s Interom Džeko godišnje zarađuje 5 miliona eura neto, a američka stranica Celebrity je Džekino trenutno neto bogatstvo procijenila na 23 miliona eura.

Na listi najbogatijih sportista sa Balkana vodeći je Novak Đoković čije je neto bogatstvo procjenjeno na 220 miliona dolara, a iza njega je Luka Modrić sa bogatstvom od 75 miliona dolara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...