POTVRĐENO ZA "SB": Četiri osobe teško povrijeđene u sudaru na Babinom Dolu na Bjelašnici

Kako saznajemo, nesreća se dogodila oko 13:50 sati kada je automobil udario četiri pješaka na kružnom toku.

  • Hronika

  • 16. Okt. 2022  

  • 0

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na kružnom toku na Babinom Dolu na Bjelašnici povrijeđene su četiri osobe, potvrđeno je za "Slobodnu Bosnu" u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila oko 13:50 sati kada je automobil udario četiri pješaka na kružnom toku.

Na kružnom toku u tom trenutku zadesila se četveročlana porodica, od kojih je majka najteže povrijeđena, s tri povrede na glavi te će vjerovatno morati na operaciju na neurohirurgiju.

Teške povrede noge dobila je i djevojčica.

Srećom, nedugo nakon nesreće, u blizini se zadesilo troje doktora koji su pružili prvu pomoć unesrećenima, među kojima su doktor Reuf Karabeg te još dvije doktorice.

Majci je nakon nesreće bila potrebna reanimacija, a nakon što je povratila svijest, ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć četveročlanu porodicu prevezla je na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Više informacija o okolnostima nesreće te stanju povrijeđenih, bit će poznato nakon okončanja uviđaja koji je još uvijek u toku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...