SILOVITI NAPADI NA UKRAJINSKE GRADOVE, OGLASIO SE ZELENSKI: "U Mikolajivu je neprijatelj uništio stambenu zgradu projektilima S-300, teroristička država neće ništa postići..."

Ruske snage su jutros izvele niz zračnih udara na ukrajinske gradove Mikolajiv, Dnjepar, Harkiv, Kijev i Krivij Rih, rodni grad Zelenskog.

  • Evropa

  • 18. Okt. 2022  

  • 0

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski danas je na aplikaciji Telegram komentirao novu seriju napada na ukrajinske gradove.

"Ukrajina je na udaru okupator, koji nastavlja čini ono što čini najbolje - terorizirati i ubijati civile. U Mikolajivu je neprijatelj uništio stambenu zgradu projektilima S-300. Jedna osoba je ubijena. Napadnut je i sajam cvijeća. Pitam se protiv čega su se ruski teroristi borili tamo?", zapitao se Zelenski.

"Teroristička država neće ništa postići takvim akcijama. Samo potvrđuje svoju destruktivnu i ubojitu esenciju, za koju će sigurno odgovarati", rekao je Zelenski.

Ruske snage su jutros izvele niz zračnih udara na ukrajinske gradove Mikolajiv, Dnjepar, Harkiv, Kijev i Krivij Rih, rodni grad Zelenskog.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...