JOŠ JEDAN POLITIČAR I MINISTAR KOJI JE BIO HOSPITALIZIRAN: Adnan Šteta izašao iz bolnice

Ministar saobraćaja KS Adnan Šteta (SDP) je tokom vikenda, zbog lošijeg zdravstvenog stanja, hospitaliziran u Općoj bolnici u Sarajevu.

  • Vijesti

  • 18. Okt. 2022  

  • 0

Ministar saobraćaja KS Adnan Šteta (SDP) je tokom vikenda, zbog lošijeg zdravstvenog stanja, hospitaliziran u Općoj bolnici u Sarajevu. Nakon dva dana, Šteta je pušten na kućno liječenje i kaže da se dobro osjeća.

Šteta se putem objave na društvenim mrežama prvo zahvalio za svu brigu i pažnju koja mu je pružena tokom prethodnih dana. Kaže da se osjeća dobro, te da će oporavak nastaviti kući.

"Mnogo je poruka i poziva na koje nisam uspio odgovoriti i ovom prilikom se od srca zahvaljujem svima. Dobro se osjećam, izašao sam iz bolnice, oporavak ću nastaviti kući", napisao je Šteta.

 Ujedno, zahvalio se uposlenicima Opće bolnice "prim.dr. Abdulah Nakaš" na profesionalizmu i ljudskosti, te je posavjetovao da "čuvamo sebe, svoje najbliže" i da budemo zdravo.

Podsjetit ćemo, Šteta je zbog lošijeg zdravstvenog stanja u subotu hospitaliziran u sarajevskoj bolnici, a na osnovu nezvaničnih saznjanja, ministru saobraćaja u Vladi KS je u petak navečer pozlilo i zbog toga je mora hitno na bolničko liječenje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...