O OVOME BRUJI ENGLESKA: Slavlje Manchester Uniteda u sjeni Ronaldovog nevjerovatnog poteza

Unitedov menadžer Erik ten Hag izbjegao je direktan odgovor na pitanje je li i dopustio Ronaldu da ode dok su mu suigrači još nastupali.

  • Sport

  • 20. Okt. 2022  

  • 2

U utakmici 12. kola engleskog prvenstva Manchester United je na Old Traffordu pobijedio Tottenham 2:0.

Nakon utakmice više se priča o Ronaldu, koji nije igrao, nego o pobjedi do koje je United stigao golovima Freda i Brune Fernandesa.

Razlog zašto se Ronaldo nakon utakmice u kojoj je ostao neiskorištena zamjena na klupi provlači kroz medije je njegov potez poslije zadnjeg sučevog zvižduka. Portugalac je odjurio prema tunelu dok je utakmica još trajala, a Daily Mail piše da je moguće i da je napustio stadion prije kraja.

Unitedov menadžer Erik ten Hag izbjegao je direktan odgovor na pitanje je li i dopustio Ronaldu da ode dok su mu suigrači još nastupali.

"Vidio sam ga, ali nisam s njim o tome pričao. Raspravljat ćemo o tome. Sad slavimo pobjedu. Ne želim sada o tome, sutra ćemo. Volio bih zadržati fokus na ekipi i sjajnoj predstavi svih 11 igrača i zamjena. Bila je to timska izvedba."

Naime, ovo nije prvi put da je Ronaldo pod Ten Hagovim vodstvom napustio utakmicu prije njenog kraja. Isto je napravio na poluvremenu prijateljskog meča protiv Rayo Vallecana, nakon što je zamijenjen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...