SEKS SKANDAL TRESE PORTUGALSKI FUDBAL: Osam igračica tima Famalicao i članovi stručnog štaba učestvovali u orgijama

Ovu informaciju donosi tamošnji list Publico, a pomenuta situacija se desila tokom prošle sezone u stanu jednog od članova stručnog štaba.

  • Šareni svijet

  • 20. Okt. 2022  20. Okt. 2022

  • 0

Seks skandal trese portugalski fudbal, a u njemu su učestvovale fudbalerke Famalicaoa i članovi stručnog štaba, prenosi N1.

Ovu informaciju donosi tamošnji list Publico, a pomenuta situacija se desila tokom prošle sezone u stanu jednog od članova stručnog štaba.

Tamo su ortanigovane orgije, a u njima je učestvovalo osam fudbalerki. Sve je otkrila jedna od njih, a željela je ostati anonimna.

Fudbalerka je između ostalog istakla kako ništa po ovom slučaju iz kluba nije poduzeto iako im je prijavljeno da su fudbalerke seksualno napastvovane.

Ovaj klub je prošlog mjeseca suspendovao i sportskog direktora Samuela Costu, kao i trenerra Miguela Alfonsa jer se sumnjiče da su za vrijeme rada u Rio Aveu također zlostavljali igračice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...