NESTVARAN PRIZOR IZ BANJE LUKE: Ogromna zmija snimljena u blizini željezničke stanice...

"Prolazio sam tuda, nisam obraćao pažnju jer sam gledao u telefon, kada sam je ugledao umalo nisam umro koliko je velika", ispričao je on.

  • Hronika

  • 24. Okt. 2022  

  • 2

Neobičan prizor za ovo doba godine primijećen je juče u blizini Željezničke stanice u Banjaluci.

ATV javlja da je muškarac fotografirao ogromnu zmiju i, kako kaže, umalo umro od straha jer je prošao nekoliko centimetara od nje.

"Prolazio sam tuda, nisam obraćao pažnju jer sam gledao u telefon, kada sam je ugledao umalo nisam umro koliko je velika", ispričao je on i dodao:

"Mirno je ležala, tek pomalo bi pomjerila glavu. Mislim da nije otrovnica, ali ne razumijem se u zmije i ne volim ih, tako da me je svejedno uplašila. Duga je sigurno metar i po, dio je zavučen u travu pa nisam mogao najbolje ni da fotografišem", kazao je on.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...