ŠOKANTNA SAZNANJA NEBOJŠE VUKANOVIĆA: „Milorad Dodik planira platiti Christianu Schmidtu…“

Na pitanje voditelja ima li za takve tvrdnje ikakve dokaze, Vukanović je kazao kako nije na njemu da se time bavi, te naveo kako očekuje da se u sve uključe nadležni organi.

  • Politika

  • 26. Okt. 2022  

  • 13

Zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović gostovao je jutros u programu BHRT-a i iznio niz optužbi na račun lidera SNSD-a Milorada Dodika.

Naime, Vukanović je u programu uživo kazao kako je Milorad Dodik spremio pare za visokog predstavnika Christiana Schmidta te kako će o tome govoriti na sjednici NSRS-a.

Na pitanje voditelja ima li za takve tvrdnje ikakve dokaze, Vukanović je kazao kako nije na njemu da se time bavi, te naveo kako očekuje da se u sve uključe nadležni organi.

Vukanović je kazao i kako je bio na sastanku u OHR-u na kojem je upozorio kako Christian Schmidt planira vojnu imovinu uknjižiti na Republiku Srpsku, te kazao da je upozorio Schmidtovog pomoćnika da to ne radi, jer će takva odluka pogodovati upravo Miloradu Dodiku koji bi tako skrenuo priču sa pljačke na izborima, koju je prema njegovim tvrdnjama izvedena upravo u režiji SNSD-a.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...