EFENDIĆ EKSPRESNO UZVRATIO KOMŠIĆU: "Od mene niko ništa ne traži!"

"Od mene niko ništa ne traži, pogotovo ne Amerikanci. Ali ako neko misli da ću ja i SBiH pomagati da SDA nastavi raditi ovako kako je radila do sad - neću", izjavio je Efendić.

  • Mini market

  • 27. Okt. 2022  27. Okt. 2022

  • 1

Predsjednik Stranke za BiH Semir Efendić reagovao je putem Facebooka na tvrdnju Željka Komšića (DF) da Amerikanci traže od SDP-a i Stranke za BiH da izbace SDA iz procesa formiranja vlasti.

"Od mene niko ništa ne traži, pogotovo ne Amerikanci. Ali ako neko misli da ću ja i SBiH pomagati da SDA nastavi raditi ovako kako je radila do sad - neću", izjavio je Efendić.

Od mene niko ništa ne traži, pogotovo ne Amerikanci. Ali ako neko misli da ću ja i SBiH pomagati da SDA nastavi raditi ovako kako je radila do sad - neću.

Posted by Semir Efendić on Thursday, 27 October 2022

Podsjećamo, gostujući u programu Federalne televizije, član Predsjedništva BiH i lider DF-a Željko Komšić je otvoreno rekao Ambasada SAD vrši pritisak na SDP i SBiH da izbace SDA iz vlasti. 

"Većina evropskih zemalja drži se po strani, diplomatski mudro šute, a to je neodobravanje. S druge strane činjenica je da Amerikanci otvoreno guraju izbacivanje SDA iz vlasti. To mi je rekao i Nermin Nikšić i Semir Efendić. Od njih se traži da ne idu sa SDA."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...