IZBODENI NOGOMETAŠ ARSENALA OTKRIO DETALJE KRVAVOG NAPADA: „Neposredno prije napada hodao sam trgovinom gurajući kolica u kojima mi je dijete i onda…“

Španjolski stoper jedna je od četiri žrtve napada, a talijanski mediji javljaju kako je jedna osoba preminula. 

  • Sport

  • 28. Okt. 2022  

  • 0

Pablo Mari, 29-godišnji nogometaš Arsenala na posudbi u talijanskom prvoligašu Monzi jučer je bio jedna od žrtava napada u šoping-centru u Assagu, blizu Milana.

Španjolski stoper jedna je od četiri žrtve napada, a talijanski mediji javljaju kako je jedna osoba preminula. 

Napad je izvršio 46-godišnji muškarac kojeg je policija savladala i uhapsila, a uzrok napada još nije poznat, odmah po objavljenoj informaciji kako je u napadu ozlijeđen nogometaš Arsenala na posudbi u Monzi reagirala su oba kluba: 

- U šoku smo nakon ovakvih vijesti iz Italije, u kontaktu smo s njegovim agentom, koji nam je poručio kako se Pablo nalazi u bolnici, ali na sreću nije teže povrijeđen, rekli su iz Arsenala. 

- Dragi Pablo, mi smo svi ovdje uz tebe i tvoju porodicu. Volimo te, nastavi se boriti onako kako samo ti znaš, ti si ratnik i uskoro ćeš biti onaj stari, poručeno je iz Monze. 

Talijanski mediji prenose i izjavu samog nogometaša, Mari je poručio kako je dobro te da je imao sreće: 

- Neposredno prije napada hodao sam trgovinom gurajući kolica u kojima mi je dijete i onda sam odjednom osjetio jaku bol u leđima, kao da imam grč. Ja sam još imao sreće jer sam vidio kako čovjek ispred mene umire uboden nožem u vrat. Dobro sam, u ponedjeljak ću se vratiti na teren. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...