SAMOUBISTVO ZBOG ISMIJAVANJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Poznat termin sahrane mladića iz Laktaša

Iza Mladena su ostali otac Dragan, majka Biljana, sestra Dragana sa porodicom, baka Obrenka te mnogobrojna rodbina i prijatelji

  • Hronika

  • 29. Okt. 2022  

  • 0

Mladić iz Laktaša Mladen Dulić ubio se nakon što je, kako kažu njegovi poznanici, na društvenoj mreži postavljen snimak pod nazivom "Molba za rad na benzinskoj pumpi" u kojoj radnik benzinske pumpe ismijava mladića dok ovaj popunjavao prijavu za posao.

Mladen će biti sahranjen sutra na gradskom groblju u Laktašima. Povorka ispred kuće kreće u 13 sati. Iza Mladena su ostali otac Dragan, majka Biljana, sestra Dragana sa porodicom, baka Obrenka te mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Podsjećamo, nastradali mladić Mladen ozbiljno je shvatio prijavu za posao, ali radnik na pumpi, očigledno, nije te je sve vrijeme snimao kako ga ismijava. Postavljao mu je pitanja sa ciljem ismijavanja 22-godišnjeg mladića koji nažalost pritisak javnosti nije mogao izdržati, te je presudio sebi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...