DŽAFEROVIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE POVODOM SMRTI MLADENA DULIĆA: "Saosjećam sa boli njegove porodice, prijatelja, poznanika..."

"Mladenov prerano ugašen život ne može se vratiti, nepopravan je i neizmjeran gubitak, te stoga mora biti vrlo jasna opomena cijelome društvu. Neka mu je laka zemlja”, kazao je Džaferović.

  • Vijesti

  • 29. Okt. 2022  29. Okt. 2022

  • 2

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović uputio telegram saučešća povodom smrti mladića Mladena Dulića

“Sa dubokom tugom i uznemirenošću primio sam informaciju o tragičnoj smrti 22-godišnjeg Mladena Dulića.

Saosjećam sa boli njegove porodice, prijatelja, poznanika, kao i ljudi u cijeloj Bosni i Hercegovini koji su ostali potreseni saznavši šta je to nagnalo ovog mladog čovjeka da oduzme sebi život.

Mladenov prerano ugašen život ne može se vratiti, nepopravan je i neizmjeran gubitak, te stoga mora biti vrlo jasna opomena cijelome društvu. Neka mu je laka zemlja”, kazao je Džaferović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...