„JA SE S NJIM NIKADA NISAM RUKOVAO….“: Burna debata u studiju, pogledajte šta je sve Nebojša Vukanović kazao o Miloradu Dodiku… (VIDEO)

-S takvim, kaže, nema razgovora: “Ili mi ili oni”, kazao je Vukanović.

  • Vijesti

  • 30. Okt. 2022  

  • 0

Za Milorada Dodika kaže da nije njegov predsjednik niti će ikada biti. Za CIK BiH kaže da je to “centralni izborni kartel” i “centar za izborne krađe” – traži od njih da podnesu ostavke jer nisu dostojni funkcija:

“Do dan-danas nisu objavili izvještaj šta je utvrdilo kontrolno brojanje. Jasno je da je došlo do nagodbe SDA i SNSD-a - HDZ je uvijek držao leđa SNSD-u - uz podršku dijela međunarodne zajednice, i da je Dodik pristao na dodatne ustupke.

Pogledajte šta je sve o Dodiku u Dnevnik 2 FTV-a kazao predsjednik stranke Za pravdu i red Nebojša Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...