JELENA TRIVIĆ ISPRED ZGRADE RTRS-a: "Čemu izlaziti na izbore ako će nas opet krasti? Borićemo se..."

Jelena Trivić kandidatkinja PDP-a za predsjednika Republike Srpske na izborima obratila se večeras građanima okupljenim ispred RTRS-a. 

  • Politika

  • 02. Nov. 2022  02. Nov. 2022

  • 1

"Nisam došla da kukam, plačem, tugujem, ja sam zajedno s vama pobijedila, a oni su tu pobjedu oteli, jer su banda", kazala je Trivić, na šta su građani skandirali "lopovi".

"Imam snage više nego ikad da se toj organizovanoj, sistemskoj, mafijaškoj hobotnici suprotstavim u svakom obliku, na ulici i svakoj instituciji. Nikada im krađu nećemo priznati, to su lažni pobjednici. Ukrali su povjerenje, što je najgore od svega. U ovoj zemlji se sve može kupiti, ali ne mogu kupiti nas. Pobjedu mogu okačiti mačku o rep, nećemo odustati."

"Čemu izlaziti na izbore ako će nas opet krasti? Borićemo se, biće nas sve više i više, može ovo da traje, nećemo stati na ovim protestima...", poručila je Trivić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...