ZORA(N) JE SVANULA: Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u posjeti Bosni i Hercegovini, domaćin mu je...

Program počinje u 11 sati svetom misom zadušnicom za poginule hrvatske branitelje u crkvi Svete Obitelji.

  • Vijesti

  • 03. Nov. 2022  

  • 11

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović posjetit će danas Kupres kako bi sudjelovao u obilježavanju 28. godišnjice oslobođenja tog grada, potvrđeno je Feni iz Ureda predsjednika RH.

Program počinje u 11 sati svetom misom zadušnicom za poginule hrvatske branitelje u crkvi Svete Obitelji.

Svečani mimohod branitelja kroz grad uz pratnju 1. benda orkestra Oružanih snaga BiH, počinje u 12.15 sati. Nakon toga, u 12.30 sati bit će položeni vijenci i zapaljene svijeća na središnjem spomen obilježju hrvatskog naroda za sve žrtve Drugog svjetskog rata i Domovinskog rata.

Kako je najavljeno iz Ureda hrvatskog predsjednika, Milanović će u 14.30 sati posjetiti "Kuću kosaca" i susresti se s predstavnicima Udruge "Kupreški kosci" (Zagrebačka ulica 1).

Potom će u 15 sati odati počast paljenjem svijeće kod Spomen obilježja poginulim vukovarskim braniteljima u Kupreškom polju (Spomen obilježje uz magistralnu cestu Kupres-Livno).

Obilježavanje 28. godišnjice oslobađanja Kupresa organiziraju Hrvatski narodni sabor BiH, kupreške udruge proistekle iz Domovinskog rata i Općina Kupres.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...