MULALIĆ PROGOVORIO IZ SRCA: Najodvratnija utakmica ikad viđena, nek osvoje titulu sa svojim strašnim Borcem

Sudija Luka Bilbija iz Prijedora izazvao je mnogo kontroverzi na Grbavici, a posebne tenzije izazvao je gol iz ofsajda za pobjedu Banjalučana.

  • Sport

  • 06. Nov. 2022  06. Nov. 2022

  • 1

Trener Željezničara Edis Mulalić otvorio je dušu i prokomentarisao suđenje na utakmici protiv Borca u kojoj je banjalučki klub slavio veliku pobjedu rezultatom 2:1 na Grbavici.

Sudija Luka Bilbija iz Prijedora izazvao je mnogo kontroverzi na Grbavici, a posebne tenzije izazvao je gol iz ofsajda za pobjedu Banjalučana. 

"Mislim da je ovo najodvratnija utakmica. Vodio sam par utakmica u ovoj ligi i susjednoj. Najodvratnija utakmica ikad viđena na ovim prostorima, nikakve veze s nogometom nije bilo, pogotovo u drugom poluvremenu. Toliko nefudbalskih stvari, to je strašno, strašno... Ja da sam zaštićen ovako sa svojom ekipom, ja bih bježao 12 do 15 bodova svima", rekao je Mulalić.

Poručio je da čestita kolegi Vinku Marinoviću na pobjedi, ali da želi "strašnom Borcu" titulu.

"Razočaran sam. To je strašno da igraš 35 minuta s igračem manje. Ne mogu situaciono nikoga. Čuo sam da je drugi gol pola metra ofsajd ili kako ga zovu mali ofsajd. Ofsajd je ofsajd. Ne može žena biti malo trudna. Čitava dužina tijela je u ofsajdu i kome ti da se žališ sad ili da plačeš. Eto situacije, čitava dužina tijela. Nećemo plakati, ali šta je gore od toga, niko neće da spomene neke stvari jer ne smiješ, jer ćeš biti kažnjen, a onda poslije toga crveni karton prijelomni trenutak svega. Tog Borca strašnog bi sigurno dobili. Izgubili smo titulu, čestitam kolegi, dabogda titulu osvojio sa svojim Borcem", dodaje Mulalić.

Između ostalog, poručio je da situaciju kod poništenog gola Želje i crveni karton za Santosa nije vidio, pa ne želi komentarisati.

"Svi kao da se budale pravimo. Ofsajd i to bi bilo 1:1. Jel to isto? Crveni nisam vidio situaciju i nisam prokomentarisao. Nisam ni faul Cocalića vidio, ali ono što sam vidio, komentarišem", dodaje Mulalić.

Uskoro opširnije...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...