EDIS MULALIĆ REALAN: "Volio bih zbog naroda da je završilo 5:5, ali nije"

Sarajevo i Željo danas su u zaostalom meču jesenjeg dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrali meč bez pogodaka na terenu Trening-centra FSBiH u Zenici.

  • Sport

  • 08. Mar. 2023  

  • 2

Edis Mulalić, trener Željezničara, šesti put je u vječitim derbijima uspio izbjeći poraz.

Sarajevo i Željo danas su u zaostalom meču jesenjeg dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrali meč bez pogodaka na terenu Trening-centra FSBiH u Zenici.

- Ulog je veliki. Kad sve staviš na vagu, niko ne želi da izgubi. Gledao sam prije četiri - pet dana Crvenu zvezdu i Partizan. Isto je bilo rak za oči. Zbog naroda bih volio da bude 5:5, bolje nego 0:0. Fajterski derbi, nikome se duel nije prepuštao. Možda smo bolje izgledali prvo poluvrijeme, drugo poluvrijeme niko nije htio da rizikuje.

Dodao je da Štilić nije bio spreman i da je zbog toga dobio šansu u nadoknadi.

- Išli smo cijelo vrijeme da pobijedimo, tražili da zabijemo gol. Nije bilo dovoljno da trijumf.

Mulalić je na kraju pohvalio sudijsku četvorku predvođenu Admirom Musićem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...