BOŠKA ĆAVAR, UŽIVO: "Selam i merhaba nisu pozdravi u Bosni i Hercegovini, više nisam članica Naše stranke…"

Kazala je kako na lokalnim izborima nije glasala za gradonačelnika Marija Kordića, već je njezin izbor i prijedlog bila „Bošnjakinja Irma Baralija iz Naše stranke“.

  • Mini market

  • 07. Nov. 2022  07. Nov. 2022

  • 39

Boška Ćavar, vijećnica u Gradskom vijeću Grada Mostara gostovala je uživo u programu BHRT-a.

Na pitanje voditelja je li nakon svega još uvijek članica Naše stranke, Boška Čavar je kazala da nije, dodavši kako je zatražila i dokument iz te stranke (ispisnicu, op. „SB“) kako bi sve priložila u Gradsko vijeće Mostara.

Kazala je kako na lokalnim izborima nije glasala za gradonačelnika Marija Kordića, već je njezin izbor i prijedlog bila „Bošnjakinja Irma Baralija iz Naše stranke“.

Na pitanje novinara je li ipak pretjerala u nedavnom komentaru kada je govorila o pozdravima u Bosni i Hercegovini, Boška Čavar je kazala:

„Ne mislim da sam pretjerala, selam i merhaba nisu pozdravi u Bosni i Hercegovini“!

Ćavar je komentirala i optužbe koje je na njen račun izrekao SDP-ov vijećnik Arman Zalihić, kazavši kako su to sve laži te kako ne može vjerovati na što je taj mladi čovjek sve spreman.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 39

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...