DRAGAN LUKAČ ĆE POTPISATI UGOVOR: RS nabavlja još borbenih vozila "vihor"

Lukač je podsjetio na dobru saradnju i na drugim projektima.

  • Vijesti

  • 08. Nov. 2022  08. Nov. 2022

  • 3

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač najavio je danas potpisivanje novog ugovora o nabavci izvjesnog broja novih borbenih vozila "vihor" koje su zajednički razvili resorno ministarstvo i kompanija "Tehnički remont Bratunac".

"Mi smo ranije kupili deset operativnih vozila `despot` koji su u upotrebi u našoj specijalnoj antiterorističkoj jedinici. Preuzeli smo i dva nova vozila `vihor`, a slijedi potpisivanje ugovora za još izvjestan broj tih vozila", rekao je Lukač u Bratuncu.

On je istakao da Ministarstvo unutrašnjih poslova i TRB imaju dugogodišnju uspješnu saradnju i više obostrano korisnih ugovora i da će se ta saradnja razvijati i unapređivati.

Lukač je podsjetio na dobru saradnju i na drugim projektima i naglasio da će ona biti nastavljena i u narednim godinama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...