TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU: Mladić pao sa nebodera, a kad je stigla Hitna pomoć...

Obaviještena je policija i nadležno tužilaštvo.

  • Hronika

  • 09. Nov. 2022  

  • 0

Dvadesetdevetogodišnji Nišlija preminuo je jutros od posljedica povreda koje je zadobio kada je pod još nerazjašnjenim okolnostima pao sa dvanaestospratnice na Vizantijskom Bulevaru u Nišu.

Tijelo nesretnog mladića primjetili su oko 6.20 prolaznici koji su alarmirali Hitnu pomoć, ali je medicinska ekipa mogla samo da konstatuje smrt.

Obaviještena je policija i nadležno tužilaštvo, a kako saznaje Telegraf.rs, za sada ništa ne ukazuje da je mladi Nišlija žrtva krivičnog djela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...